Stand van zaken 11 okt

11 oktober 2016

De asfaltering is voltooid, belijning is aangebracht en de wegkanten zijn afgesneden. Deze week worden de wegkanten op de plaatsen waar ook eerder graskeien lagen, opnieuw voorzien van graskeien. Deze graskeien zijn vlakker dan de oude. Goed tegen geluidsoverlast en ook plezierig voor voetgangers. De bestrating naar de erven wordt deze week vervangen. Er wordt gestart aan de Dwingelerweg- kant en dan wordt er richting Ruinen gewerkt. Aannemer Veym verzorgt dit.

Begin volgende week, of wellicht al aan het eind van deze week al, wordt gestart met de aanpassing van het kruispunt Kerkdijk bij bureau Land. Omdat  dit kruispunt op dezelfde wijze wordt bestraat als kruispunt Meulekaamp- Kerkdijk, start men ook al volgende week met het kruispunt Meulekaamp. Dan is doorgaand verkeer over de Kerkdijk dus niet meer mogelijk. Verkeer met bestemming Ansen kan via Huttenweg, Vledders, Ruinerdijk naar Om de Kamp en evt. naar de Meulekaamp via de Kleine Esweg. En via de Voorlanden is natuurlijk de Dwingelerweg gewoon bereikbaar. Dus bestemmingsverkeer kan gewoon (bijna) overal in Ansen komen.

Bomenkap: Er is vergunning voor het kappen van de 2 eiken nabij het Brinkje. Dat gaat binnenkort gebeuren.

Elke week heeft Dorpsbelangen overleg met de aannemer en met de gemeente over de voortgang van het werk. Zijn er vragen/ opmerkingen, dan kunnen deze doorgegeven worden via ons mailadres: ledendorpsbelangen@ansen.eu