Dwingelerweg afgesloten

14 november Werkzaamheden Kerkdijk- Dwingelerweg.

A.s. woensdag is het kruispunt Om de Kamp klaar.

Daarna wordt op donderdag het kruispunt Dwingelerweg- Voorlanden- Kerkdijk aangepast. De middencirkel op dit kruispunt wordt volgens plan iets verhoogd. Dat duurt ongeveer 1 dag. Daarna, op vrijdag wordt de verkeersdrempel t.h.v. Joosten enigszins verlaagd. Dit duurt ook ongeveer 1 dag. Volgende week maandag wordt begonnen met de entree bebouwde kom t.h.v. De Schoone Weide. Deze dorpsentree komt er net zo uit te zien als de entree vanaf Ruinen, alleen er komen aan weerszijden van de straat fietsstroken van ongeveer 1 meter breed. Dit werk wordt die week zo vlot als mogelijk afgerond.

Dit betekent, dat er een omleidingsroute is via Uffelte om vanuit de richting Dwingeloo Ansen te bereiken. Binnendoor kun je eventueel over de Looweg en de Madeweg.

Kortom er is het nodige aan ongemak.