Glasvezel Ansen

Glasvezel 1 mei 2017.

Misschien wist u het al, de schouwers zijn begonnen in Ruinen. Voor wie even wil kijken hoe het schouwen in z’n werk gaat: op het YouTube-kanaal van Glasvezel De Wolden kunt u het filmpje over de schouw bekijken!

Het duurt nog even voor de schouwers in Ansen zijn. Ondertussen kunt u mooi bedenken waar u wilt dat de glasvezelkabel het huis in komt. Bij de meeste mensen is dat in de meterkast, maar soms is het beter of handiger om dat op een andere plek te doen. 

Wie nog vragen heeft, kan natuurlijk altijd bellen (0522-701070) of mailen (info@glasvezeldewolden.nl) met Glasvezel De Wolden. Onze vrijwilligers staan u graag te woord. Ook staat voorlopig de GDW-caravan nog elke zaterdag bij de Coop. Ook daar kunt u terecht met al uw vragen of als u graag een beetje hulp wilt bij het invullen van het abonnementformulier.

Waar Ansen trots op kan zijn, is het aantal reeds afgenomen abonnementen. Geweldig! Daar zijn we bij Glasvezel De Wolden natuurlijk enorm blij mee. 

Mocht u nog buren, vrienden of familie hebben die nog twijfelen: trek ze over de streep! Zonder glasvezel geen scholen, geen werkgelegenheid en leeglopende dorpen. Dat kunnen we toch niet laten gebeuren. Voor een leefbaar De Wolden waar kinderen in hun eigen dorp naar school kunnen, waar ouderen thuis kunnen blijven wonen en waar bedrijven zich graag vestigen, hebben we dat glasvezelnetwerk gewoon heel hard nodig.

—tekst van communicatiemedewerker GDW, Marja Jonkers