Bastogne

Dorpshuis Bastogne werd geopend op 7 maart 2008

De gebruiksruimten zijn in de voormalige stal en schuur van een historische boerderij in het centrum van Ansen. In de mooie multifunctionele accommodatie zijn 3 zalen beschikbaar. De voorzaal van 120 m² beschikt over een professionele geluidsinstallatie, een beamer en scherm en een biljarttafel met wedstrijdafmetingen. Deze ruimte is geschikt voor max. 80 personen.
De toneelzaal van 142 m² beschikt over een professionele geluidsinstallatie, een podium, een verplaatsbare beamer en scherm en aangrenzend een kleedkamer. In een toneelopstelling is er ruimte voor ca.120 personen.
Boven de voorzaal is nog een knusse ruimte voor kleine vergaderingen voor ong. 12 personen. Het weiland dat grenst aan het erf van het dorpshuis hoort bij het complex. Dit wordt jaarlijks gebruikt door de VVVo voor het Anserfeest en kan worden gebruikt voor grote evenementen. Naast het pad naar Bastogne ligt een nieuwe boomgaard met o.a. oude appel- en perenrassen.
Het dorpshuis werd gebouwd door vrijwilligers uit Ansen en wordt ook gerund door vrijwilligers. Bastogne is geopend tijdens de activiteiten zoals vermeld op de maandagenda.

Adres: Dwingelerweg 2A, 7964 KK, Ansen. Tel.: 0522-475473

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jannie Muggen, tel.: 06-21988881

Voor bespreken dorpshuis Bastogne. beheer@dorpshuisbastogne.nl