Bank ontwerp wedstrijd

Social Sofa

Enige tijd geleden werden we verrast door het weghalen van het bankje nabij de glascontainer. Navraag leerde ons dat dit bankje destijds was geplaatst door recreatieschap Drenthe en verwijderd door de gemeente om plaats te maken voor een kledingcontainer. Het bankje zou aan de overkant van de weg teruggeplaatst worden, echter de gesteldheid van het bankje was dermate dat van hergebruik geen sprake meer kon zijn.

Na diverse mogelijkheden tot herplaatsing zijn we gestuit op een Social Sofa, een betonnen huiskamermodel buitenbank, gemozaïkt met een door de inwoners zelf ontworpen patroon. Wij menen dat  op de beoogde locatie zo’n bank een verfraaiing van ons dorp is.

alles over de social sofa vind u hier https://www.socialsofa.com/?t=nl

Prijsvraag

Hoe nu verder? We willen graag van de inwoners zoveel mogelijk schetsen ontvangen om daaruit het meest geschikte ontwerp te kiezen. Dorpsbelangen Ansen stelt een prijzenpakket beschikbaar voor de schetsen die in het uiteindelijke patroon worden verwerkt. In de Aanser Wiezer kun je je schets maken of je load hem down vanaf deze website.

Digitaal inzenden kan naar bestuurdorpsbelangen@ansen.eu of ouderwets deponeren in

de brievenbus aan Meulekaamp 2