Linedance

linedancing_1
Wie zijn “The Outlaws”

We zijn een groep line-dancers die graag en met heel veel plezier op onze eigen manier dansen. We dansen alleen op live muziek, want we hebben graag contact met de band die op het podium staat.

Wat is “Onze manier”

Onze manier van dansen laat zich het best vertalen als line-dance in een minder strakke formatie. Hierbij moet je wel je dansen kennen maar heb je veel ruimte voor eigen inbreng. Ook mogen we graag het publiek bij onze optredens betrekken

Hoe herken ik “The Outlaws”?

Je kunt ons het best herkennen aan onze kleding. Wij proberen gekleed te gaan zoals de cowboys in het wilde westen ook gekleed gingen. De mannen dragen allen witte jassen, chaps, sporen en revolvers. De dames dragen ook allen chaps maar geen jassen.

Sporen, revolvers is dat niet gevaarlijk ?

Welnee. De enige mensen die eventueel last hebben van de sporen zijn de dansers zelf. De wapens zijn allen replica’s die vast zitten in het holster, zodat ze op geen enkele manier gebruikt kunnen worden.

Goh, dit lijkt me best wel leuk allemaal.

Het is ook leuk en als je ons ziet ben je van harte uitgenodigd om een dansje mee te doen, maar dansen doen we wel zonder een glas of sigaret in de hand of mond. Alcohol drinken doen we toch al niet, want zoals ik al zei we houden het graag gezellig.

En wat nu als ik graag meer informatie wil over “The Outlaws”

Ga naar de website.

Linedancegroep “The Outlaws” danst elke donderdag vanaf 19.30 in dorpshuis Bastogne.