Harm en Roelof naar Ansen

Zaterdagavond 9 november 2019:

“Harm en Roelof”   

Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer (beiden van 1961) uit Sleen vormen sinds 1987 het Drentstalige cabaretduo “Harm en Roelof”. Al van hun vroegste herinnering zijn ze samen als boezemvrienden. Ze doorliepen samen de kleuterschool en de lagere school in Sleen, gingen samen naar het voorgezet onderwijs, totdat Roelof naar de landbouwschool ging om boer te worden, en Harm naar de P.A. om voor onderwijzer te leren.
Harm en Roelof beleefden hun jeugd als echte plattelandskwajongens en het plezier van toen stralen ze nog steeds uit. De teksten en de muziek worden zelf geschreven en gecomponeerd. Ieder jaar wordt het programma voor een groot deel vernieuwd, want Harm en Roelof hebben een drukke agenda en staan elk jaar ook in de grote theaters in Drenthe. In 2012 vierden ze hun 25 jarig jubileum. Dat was ook het jaar dat ze voor het laatst in Ansen optraden. Ze hebben nog altijd veel plezier samen op het podium en zijn zeer gemotiveerd om de tweede 25 jaar vol te maken. Hun nieuwe programma heet ”Berichten oet ‘n aandere wereld.” Ze spelen en zingen dit nieuwe programma ook in Ansen! Een avond met Harm en Roelof is een heerlijke mengeling van zeer herkenbare, actuele zaken die op muzikale wijze de revue passeren. Er wordt veel gelachen tijdens de voorstelling, maar er is ook veel ontroering. En alles in het Drents zoals dat gesproken wordt in het zandgedeelte van Zuid-Oost Drenthe.
“Harm en Roelof” zaterdag 9 november, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Voorverkoop kaarten: woensdag 30 oktober in Dorpshuis Bastogne van 19.00 tot 21.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro (een kop koffie inbegrepen). Op 9 november betaalt u aan de zaal 12,50 euro.