energiekansen nieuws

In Ansen gebeurt het!

Warmtepomp aanschaffen, doe het nu

UITNODIGING
Op zaterdagmiddag 14 april van 13.30 tot 16.00 uur geven een drietal erkende installateurs praktische informatie over de warmtepomp in dorpshuis Bastogne .        

–  Intechneau Ruinen
–  Hemmes uit Coevorden
–  Dennis Schans uit  Dwingeloo
Zij zijn deze middag aanwezig in Ansen om te vertellen over de voordelen van de aanschaf van een hybride warmtepomp.
Iedereen kan ook advies krijgen over zijn eigen situatie en wensen.
De  coöperatie ‘energieKansen’  ziet de aanschaf van een warmtepomp, eventueel in combinatie met de bestaande CV ketel, als een belangrijke mogelijkheid om gas te besparen. De energietransitie is mede door het op den duur verdwijnen van het Groningse aardgas een hot item.                                                                                         

Er zijn subsidiemogelijkheden en regelingen om voordelig geld te lenen voor bv. een warmtepomp. Op 14 april zijn deskundigen aanwezig die deze financiële informatie kunnen geven. In Ansen streven we naar collectieve en dus voordelige inkoop.
Deze voorlichtingsmiddag is een vervolg op de informatieavond over warmtepompen in februari in Ansen. Er is toen door een drietal voorlichters informatie gegeven over de warmtepomp. Deze informatie en ook de antwoorden op diverse vragen vanuit de zaal zijn terug te vinden op de website van energieKansen. Deze avond was geweldig goed bezocht. Daarom ook dit vervolg.

U bent a.s. zaterdag van harte welkom in ons dorpshuis ‘Bastogne’,
Dwingelerweg 2a in Ansen.

 

 

www.energieKansen.nl