Boomhut XXL

 

Zoals vele al gehoord hebben zijn wij benaderd om mee te doen aan het programma Boomhut XXL

.

Afgelopen januari zijn de uitzendingen geweest van de bouw bij vijf collega campings. (nog terug te zien op https://tvblik.nl/boomhut-xxl)

Dit jaar is de opzet een beetje anders.

Er is een oproep gedaan op de landelijke televisie door de EO. Mensen die altijd al graag een boomhut hebben willen bouwen en hun creativiteit gebruiken als een ware uitdaging zien, konden zich opgeven. Het gezelschap moest bestaan uit twee volwassenen, familie of vrienden en een kind tussen de 9 en 15 jaar. De selctie heeft inmiddels plaatsgevonden en op 8 september zijn wij aan het team wat ons is “toebedeeld” voorgesteld.

De bedoeling is dat er in drie weken tijd een boomhut gebouwd gaat worden welke voor recreatieve verhuur gebruikt kan gaan worden.

Er doen vier bedrijven mee; Drouwenerzand in Drouwen, JoyTime in Grolloo, camping Tolhek in Anderen en wij dus. Tussentijds worden de resultaten van de teams beoordeeld en aan het eind vindt de finale beoordeling plaats en komt er een winnaar uit.

Wij zijn reuze benieuwd hoe het allemaal zal lopen en natuurlijk wat het eindresultaat zal zijn. Het team, volwassenen en de kinderen, heeft namelijk nogal wat inbreng. Een uitdaging dus voor ons om dit stuk uit handen te geven.

Iedereen uit Ansen is van harte welkom om het proces te volgen, kom dus gerust langs. Wie weet kan het team nog wat extra suggesties krijgen vanuit het dorp;)

We zullen jullie, voor zover mogelijk, op de hoogte houden. Wat wel en niet mag is nogal aan banden gelegd om alles voor de uitzending geheim te houden.

Graag tot ziens, Bert en Elly, d’Olde Kamp.